Beslut

Oj vad mkt saker man måste ta beslut om dagligen.  En del går av bara farten.  Tanka nu eller sen?
Hälsa på släkten eller inte? Äta massa påskgodis eller inte? Känns inte som ngt man tänker men allt är ett beslut jag väljer att ta,ofta utan eftertanke.
Ta ett banklån eller spara det är ett beslut man tänker noga på.
Separerar eller kämpa det beslutet kan någon fundera på många år. Och ändå inte ta ett beslut.
Vita eller svarta stolar -kort beslut iallafall fall hos oss. Blev svarta med vit kant 😀.
Kvällspromenad eller inte?
Boka resa eller inte?
 
Ni har förstått min tanke. Vi kanske behöver tänka mer på vissa beslut och älta mindre på andra. 
 
Påsken var jätteskön. Alla dagar flög förbi o sen kom tisdagen.
 
I dag var sista gången på min nya vän yogan.  Fått mersmak kommer nog bli mer av det i framtiden. Man blir trött o riktigt avslappnad efteråt.  Men det är en speciell yoga vi kört.  Skall testa yogaflow  får vi se om det är lika bra.
 
Mina kollegor är sjuka. jag håller mig frisk. Peppar peppar tror fortfarande att det är Fitline som gör underverk. Jag dricker mina drinkar varje dag 😊.
 
Som sagt var en ny vana tar tid att märkas. Så om 12 v märker ni ngt om bilden är sann.
 

Rik P.T

Kollar en film och drömmer lite. Tänk o va rik. Vara ledig hela dagarna. Ha en egen P.T som kommer o hämtar en för träning. Eget gym med bubbelpool hemma. Tar sitt plan o åker till Thailand o tränar. 

Shit vaknar o inser att det inte ens är en bra dröm. Men en P.T som hämtar en när man inte orkar träna vore inte fel 😊😇. Han skulle få mkt o göra😂😂.

Tittar ut o inser att jag i många människor säkert lever deras dröm. Men är vi inte lite så. Drömmer om sånt man inte har. Det är skönt o drömma men livet är bättre. Ni vet HÄR och NU 💕💕💕💕💕

kärlek

Såg en bra text idag. Vem man blir kär i är slumpmässigt. Att vårda kärleken är något man väljer.

Men även om man väljer att vårda kärleken måste det vara en ömsesidig sak. Om jag vårdar och inte min partner är det inte mkt lönt. Det är som att vattna en plastblomma☺.

Om man har en kärlek man inte vårdar hoppas jag att man inte vet bättre.  Dvs inte struntar och vårdar med flit. Man kan vara uppväxt utan att ngn berättat vikten av att vårda allt som lever och som man vill ska må bra.

Jag har många käraste. Jag vårdar absolut min stora kärlek o får så mkt tillbaka.  Är så lyckligt lottad.  Att ha honom i mitt liv efter 20 år är fortfarande det bästa som finns. Han är det bästa som finns för mig 💕💕💕

Lyssna på nya Arne Dahl. Svårt o komma in i handlingen eller så beror det på att tankarna går sin egen väg😂😂.ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0