Nostalgitripp

Det blir nog lätt så. Man tittar på kort och minns. Vi har så många fina minnen där pappa varit me.
Kort säger mkt men inte allt.

Min pappa har varit i mitt liv mer än vad som är vanligt tror jag då han även varit på samma arbete som jag i många år.

Jag har så många minnen och kort att välja ut ett är svårt . Men hittade ett på min bröllopsdag där hans blick på mig värmer än idag.

Det har varit sol idag samtidigt som det regnat. Jag tolkar det som pappas tårar som rinner för att han lämnat oss men ändå vill han visa att solen lyser i från hans hjärta. Jag vill tro att det finns ett nästa liv. Så jag tror att han ser oss och ler. För jag vet att han älskar oss alla precis lika mkt som vi älskar honom. Nu och för alltid.

Dubbel sorgens dag

Igår var en ännu tyngre dag. Man kan undra hur man orkar. Jag tacklar mkt genom min inre röst som ger mig styrka. Som gör att jag lättare på min sorg i enrumslägenhet. Vi är så många som är lessnar nu och jag klarar inte av att bryta ihop. Har inte orken i dagsläget att plocka ihop mig o bli hel igen så jag biter ihop.

I går var jag trött. Vårt barnbarn har jetlag och var vaken till 0130.

Sen upp till pappa och försöka ge honom närvaro och att han får den vård han skall ha.

Sen hem och byta om. För nu var det dagen vår granne skulle begravas. Jättefin begravning. Otroligt personligt. En stor sorg då han var ung. Man undrar hur Gud fördelar sina nummerlappar.

Sorgens dag för oss

Idag somnade min far in efter en lång tids sjukdom. Vi i hans närhet har haft kramp i hjärtat över smärtan som sprids när vi sett honom lida. Nu har han i lugn och ro fått somna in.
Jag har en sån konstig känsla i kroppen. Inte en sorg utan mer en trötthet som jag sprungit många mil. Min sorg för pappa har varit länge då hans sjukdom varit lång. I skrivande stund känner jag hans lycka och glädje över att han nu gått vidare. Jag är övertygad om att det finns ett nästa liv. Jag vet att han kommer vaka över oss och kommer finna glädje i att vi tänker på alla fina minnen vi har tillsammans.

Och dom är många våra minnen och fina.

Tack far för att du blev min far. Tack för alla skratt och din härligt sjuka humor.
Tack för att du gjort grunden till mig. Den är en trygg grund och det vet jag att du är stolt över.

Jag kommer memorera dig frisk i mitt minne.

I dag är en sorgens tid. Mitt hjärta har gått sönder. Men det är så länge sen du var frisk så min sorg har sipprat ut i många år. Nu när du somnat är jag säker på att du fått den frid du behöver ha.

Sov gott nu far. Älskar dig i dag och för alltid 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0