Mörkt

Ligger o tar en liten paus. Tur att man blir tvungen ibland.
Ute är det riktigt mörkt.
Funderar på hur mitt liv hade varit om min farmor hade levt o mina föräldrar varit friska o jag inte haft ngr barnbarn. Hade jag varit utflyttad till ett varmt land o drivet en pub som jag drömt om ibland ?
Eller hade jag varit instruktör på gymmet/tror eller ej men jag har utbildning för det. Eller reseledare som jag också är utbildad till☺


Fundera kan man men verkligheten är här och nu.
Rycker upp mig,upp ur sängen  o fixar lite. 

Vardag

Helgen går snabbt, som vanligt fullt upp med saker och vissa försakar man, men det kommer nya dagar tänker jag alltid.
 
Att försaka en sak för en god sak skull känns bra, att försaka för att jag är lat och inte orkar sätta mig in i vad som vore bättre är en annan sak.
 
Jag skulle vilja vara motsatsen till eftertänksam, jag skulle vilja vara tänksam innan istället :-).
 
Så kunde jag tänka, idag går jag inte ut för det kan vara ngn som är förkyld. Eller så kan jag hamna i en olycka, eller ramla och vricka foten.
 
Jag kan fundera på maten, om jag äter detta kan jag bli dålig, om jag äter detta blir jag dålig.
 
Fast så lever ju ingen, vi vaknar, kommer ihåg vilken dag det är och av den anledningen går man upp och gör sina sysslor, är det helg är det en syssla och är det vardag en annan syssla.
Tänk barn som vaknar deras endan önskan om syssla den dagen är att leka. När jag är med mitt minsta barnbarn är det roligt, vi leker doktor, lägger puzzel, vi hjälps åt med tvätt och mkt annat. Nu har vi hittat två böcker hon gillar som vi också hjälps åt att läsa. Först läser hon båda för mig, sen jag för henne sen säger hon . Mormor nu dags o sova ; så himla förståndig. Hon har varit sjuk i flera dagar nu och hennes tålamod med livet är inte som vanligt, hon sover en hel del, hon sa iförrgår, man blir fortare frisk då .
 
I går blir det en fokus dag, kände huvudvärken komma, halsen värka och har jag tur, så slipper jag bli mer sjuk än så. Jag dricker lite vitaminer och det brukar stanna upp då, fast jag var dålig för en vecka sen också ngn dag så man kanske skulle låta bli vitaminerna och lägga sig till sängs så att bacillerna fick härja fritt ngr dagar och sen kanske flytta till en annan kropp istället.

Vaknar idag o bacillerna har flyttat ut. Härligt. 

Kallt ute-dags för jacka. Har inte använt det på dagen ännu men nu är det då dags ☺.

Vintern är inte min årstid.  Sol o värme gillar jag mest.


 
 

20 år

Det trodde jag aldrig för 20 år sedan. Att jag om ngn dag skulle träffa mitt livs kärlek och att jag skulle få den förmånen att ha honom vid min sida så här länge. Jag är ödmjuk och otroligt tacksam för dessa år. 
Han är verkligen bäst för mig. Finns vid min sida i både vått och torrt. Min bästa vän och den som ger mig viljan och orken att gilla livet som jag gör. Att vakna och med glädje och värme vända mig om och se att han är där,det är verklig lycka

Jag skall göra allt för att nästa 20 år blir bra-lyckliga-roliga och trygga och riktigt härliga.

Jag älskar dig min man av hela mitt hjärta 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💕💕💕💕💕💕💕💕.

När jag nu sitter och lyssnar på idol känner jag mig varm i magen för musik är ngt som alltid gjort mig lycklig i själen
 Att då ha en man.som är trubadur kan man annat än vara lycklig x 1000000000 gånger. 

Jag hör ofta par som inte är snälla eller respekterar varandra.  Tänk att vara pensionär och tycka att den man lever med är världens avskum. Tänk att sitta 24/7 med ngn man inte bryr sig om. Jag vill bestämma att alla har rätt att vara lycklig på det sätt man själv anser att är lycka för just mig.

En del älskar att vara hemma o pyssla om sin familj. En del att alltid göra ngt. En del älskar middagar o skumpa
En del skulle lätt kunna bo i Thailand och några är lyckliga för att ha ngn stans att bo, att ha en garderob o hänga sina kläder i. En del åker på spa o njuter o några till varmare länder för o träna.
Alla har vi vår egen bild på vad lycka är. Lycka är ngt som är dagsfärsk.  Det jag idag tycker är viktigast kan lätt ändras snabbt av en anledning ingen kunde förutse 


Så var rädd om DIN lycka och njut för den är bara DIN. 


.


ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0