Oplanerat

Känner att det var så länge sen vi hade en helg utan ngt planerat. Finns nu en helt tom helg framför oss. Skönt. Ska bli intressant att se imorgon kväll vad helgen blev av.

Pratade lite med en Hen häromdagen som undrade om allt var bra med mig för jag verkade lite låg när jag skrev här.

Allt är toppen blir nog bara så att den stunden jag tar mig tid och skriva blir lite en tänkande stund☺.

Nu är ialla fall min axel pigg igen så inga ursäkter finns för att inte gå till gymmet💪💪.

December närmar sig med stormsteg. Julbord i uppsala o julresa inplanerad i kalendern redan ☺.

Ska till stan i veckan på utbildning och sen träffa K. Blir 1 timme över där så kanske hittar jag ngn julklapp🎁.

Njut av helgen och var rädd om varandra,vem vet vad som händer imorgon. 


Ta inget för givet

Sitter och tittar på Cancergalan. Tårarna rinner ner för mina kinder, smärtan i bröstet är stor och orsaken är för att jag är rörd. Tänka att ICA samlar in 42 miljoner till forskning, helt otroligt.
Tittar på alla berättelser och blir så rörd. Jag vet hur hemsk sjukdomen är , har sett nära försvinna till himlen istället för att få vara kvar hos oss. Så idag vill jag bara att alla verkligen tänker på hur bra vi har det. Tänk att varje morgon vi vakna vara glad för det vi har. Jag är lika glad i dag som för 20 år sedan att jag får vakna med min man. Jag är lyckligast i världen över att få vara med i min dotters liv. Ofta känner jag sorg över att mina föräldrar är sjuka men idag är jag ändå tacksam för att dom lever, idag är jag tacksam för mitt liv och med en klump i halsen hoppas jag att det blir som Kristin säger, 10 av 10 överlever.
Förut idag beklagade jag mig över att min axel värker, varför då ? Det är ju säkert bara en inflammation och då får jag lite tabletter och blir pigg igen. SÅ jag blundar och ber att Gud hör vår bön idag om att forskningen kommer gå ännu mer framåt! 1 av 3 får Cancer, och med den oddsen finns det stor chans att man har det i sin närhet, haft eller kommer att få.
Så avsluta denna dag med att vara tacksam över att det finns folk som engagerar hela sverige för att få ihop pengar till forskningen så att vi hittar botemedel.
Jag stänger ner bloggen och lovar att vara tacksam för livet och att inte ta ngt för givet.
 

Mål

Varför är det så otroligt viktigt i arbetslivet att ha en affärsplan/mål utstakade /en budget att följa /prognoser osv.
Varför är man inte lika strukturerad privat? Tänk vad alla skulle få mkt gjort då. Jag skall på skoj göra en budget för min tid och följa upp hur utfallet blev.  Ska bli skoj o se.
 
Har haft ont i huvudet länge nu tycker jag. Idag värre än vanligt och känns som jag har feber. Har druckit lite extra Lifeline så jag hoppas att jag vaknar pigg imorgon 
 
Skall lägga tid imorgon kväll på min privata plan för min tid för november månad☺.
 
Får jag ett bra underlag skall jag dela med mig här.
 

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0