Inlåst

Säg en bra serie som fick mig att fundera. 
Att sitta inlåst för ett brott. Man får gratis husrum och mat
En del säger att man har det bättre där än många inom äldrevården.  Men är verkligen kvalitén på maten det viktiga? Tänk att sitta inlåst - ingen kontakt med omvärlden-ofta inga besök. När man sen kommer ut är man märkt i mång år. Hur kan man jämföra det med att dom har det bättre än vissa äldreboende? 

Bra dag ☺åker hemåt och känner att jag helt glömt ngt.  Åker tillbaka o handlar.  Skulle ju fyll ngns kylskåp ☺.

Oj vad jag längtar till det blir sommar. Värme ☺.

Imorgon dags för anhörig möte hos pappa på kvällen. Hoppas han är piggare imorgon ☺.


Ger och tar

Gud ger och tar. Det kommer dåliga stunder och man känner att det känns tungt sen slänger han in lite lycka och rör om. Så allt blir lagom. 

Varit till Pappa med advenspynt. Han sitter på sängen och ler när jag kommer.  Oj va skönt att han ser pigg ut tänker jag. Han säger att han träffat en mor till sina barn.  Pekar på sängen att hon sitter där. Vad heter hon frågar jag- fråga själv säger han 😂😂😂.
Jag frågar då- vet du vem jag är? Han ler och säger - vet du inte det själv 😂😂😂😂🙈.

Så idag inte en bra dag.  Men när jag ska gå frågar han - gick det bra o flyga för Iza?
Stannar en stund till men då var han inte hos mig längre 😯.

Jag har fått nysa med C mkt i helgen och hon ger verkligen en härlig energi.

Kommer hem från min far och hör då min man som sjunger när jag kommer hem. Ligger nu och njuter av att höra killarna spela o sjunga. Ger skön energi.

Som sagt var- Gud blandar och ger. 



Håranalys

Yes då har jag äntligen testat det jag länge funderat på. Tog 3 veckor innan jag fick resultatet. Det kom igår. Jesus vad mkt att läsa. Min kropp var inte helt i balans. Hade det stått så hade jag nog gett upp.  När jag är hos läkaren är alltid mina prover toppen o blodtrycket kanon.

Så sa inte det här resultatet. Så nu har jag varit på hälsokosten o handlat lite. Jag hade mkt koppar o lite zink. Det var en sak som gjorde att man kunde känns sig energilös. Så himla skönt o få det bekräftat.  Jag är trött 😇😇😇.
 Läste allt imorse o blev  helt Slut ☺. Sövde C ikväll o somnade. Sov nästan 2 timmar.  
Ätit lite hälsokost nu. Väntar på att bli pigg ☺. Jaha just ja det stod i papperna att det kunde ta upp till 3 mån innan jag kände ngn skillnad 😂😂😂.

Stod även att min kropp var i stress o binjurarna jobbade på hög varv 🙈🙈. Nu?? Då skulle jag skickat in detta för ett år sen 🙈🙉. Då skulle det stämma bättre. Kanske lite sviter över att Vad man än gör är det alltid ngt eller ngn som blir lidande ☺.

Nu lite egen tid.



ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0