En tung dag

Idag var en tung dag. Ngn jag känt i många år begravdes. Att beskriva en människa när han ör borta är svårt.
I början har man svårt att se ngt ljust utan sorgen är som ett mörkt moln ovanför oss. Men om vi försöker vara starka och kämpa på kan vi säkringar molnen o se allt bra.
Bosse som höll i begravningen är bra. Han gör att en tung händelse ändå kan bli ett fint och personligt minne. 
Kalle som lämnade oss forcerat tag sedan är redan i himlen. Idag tog vi farväl av hans kropp. Hans själ är jag säker på fanns i solen idag. Det var hans sätt att visa att han mår bra och att han tyckte begravning var fin.

Vi har tappat många av våra äldre nu och även en ungdom dom senaste åren. Jag hoppas att vi som nu är kvar får leva o må bra bökigt länge.

Om jag skall beskrivs Kalle är det lätt. Alltid glad, alltid hjälpsam o med glimten i ögat. Jag har känt honom i nästan 30 år o aldrig sett honom sur, de e ett bra betyg.
Jag läste flr ett tagvsefan att när man vandrar vidare hamnar själen i en ny kropp. Vilken kropp det blev berodde på hur mkt gott eller ont man hade gjort. 

Kalle jag ör säker på att du fått kliva in i en bra kropp med bra förutsättningar för dig att leva ett nytt liv o samtidigt finnas i himlen och vaka över fina nära o kära. Dom behöver att du finns nära o ger värme ett tag nu så dom orkar leva vidare utan dig.

"Kvart över elva, halv tolv"  dom orden minns vi nu.

Många tankar till dig o jag e döker på att du sitter på en bänk i himlen o tittar ner på oss o mer 😊.


(null)

(null)

(null)