Hur?

Hur kan en förkylning slå till så hårt. Kände mig inte ens lite sjuk.
Helt plötsligt förkyld från hell. Kollar och var förkyld i februari. Fick medicin 23 feb som jag åt i 10 dagar. Hm känns lite väl ofta.
Hade ett mål i påsk o det var att inget fick komma ivägen för träningen. Jag la inte ens in tanken-sjuk.

Nu är påsken slut och för mig blev det en påsk med förkylning o lite ork till annat än bara att vara.

Läser idag att Lill-Babs somnat in och inser hur obetydlig en förkylning är. Den är inte rolig att umgås med men den går över. 
Tänker på skillnaden av sorg när man mister en förälder. Den är  lika för oss som mister men har man en mor som är kändis och man själv hör dit så blir sorgen annorlunda. Den blir längre och svårare att hålla privat. Malin skriver att dom vill sörja i fred. Och jag hoppas att världen respekterar det. För utsidan kan man bygga tuff men skall alla fråga hur man mår och beklaga rasar utsidans skydd så småningom ner. Det är inte fel men sorgen är så otroligt tung ändå utan att man skall skydda sig. Så i sorgens tid är alla lika. Vi vill gråta och sörja i fred. Bygga upp oss starka igen för att orka leva vidare. Tankar till familjen från mig 💞💞.

Jag vet hur tungt det är. Det är snart 2 år sen pappa dog. Och jag kan fortfarande bli berörd. Få tårar i hjärtat. Vilja prata med honom. Det såret med sorgen i kommer aldrig att läka. Det jag är glad för är att såret inte har ngt var i sig utan att jag vet att det som hänt har hänt och inget jag gör nu kan ändra på det. Bara tänka på alla glada minnen. Blundar jag idag ser jag pappa sitta på altanen när vi var i Thailand allihop. Då var han så nöjd med livet och han skrattade så gott. Det får bli min dags fina minne. 

Jag ser solen ute idag och längtar till värmen. Vill verkligen bara leva och ta vara på livet. Vill inte bara drömma utan också göra det jag drömmer om. Mål jag har ramlar omkull. Men målen finns kvar. Bara att plocka upp och borsta av dom igen. Och tänka på att mitt liv är mitt. Ingen annan kan bestämma hur mitt liv är utan att jag medverkar i besluten. 
Ni vila lite så jag blir pigg fort 💖💖💖💖.Träningsvärk

Ja så blir det när man säger till sin PT att jag vill ändra mitt mål lite. När vi var klara igår frågar han när jag sist hade denna puls i träningen. Flämtande svarar jag - länge sen 😂😂.
Undrade om jag skulle få träningsvärk. Hahaha JA är svaret. Och inget mer än att jag får  tänka om. Fungerar inte med tung träning 1ggr/v. Mer ofta🤗🤗🤗.

Snart lite extra ledigt. O då borde/bör/skall tid för träning finnas.  

Var o handlade idag. Hittade lite nya smaker på kvarg som jag köpte o skall testa. 

Mål är ju ngt ja funderar mkt på nu. Kan ett bra mål vara att åka utomlands var 4de månad. Borde göra att man orkar me värmen 💖💖. Maj + sept och nov/dec. Kan vara en bra plan 👍👍. 

Åldern. Är den bara en siffra? Eller ngt man måste förhålla sig till? Kommer jag orka löpträna igen? Är det ok att sitta själv o lyssna på en bok? 
Åldern borde ge lite fördelar. Borde man inte kunna ha en förhandling? Om jag slutar jobba före pension. Lär upp en arbetslös att bli (nästan) lika bra som mig borde vi då inte kunna byta. Hen jobbar o jag softar? 
Jag vet att ålder och erfarenhet är olika saker.  Men jag är säker på att åldern inte har ngt med mitt härliga självförtroende o göra. Jag är säker på att jag fått det pga ngt. Vet inte varför och vad. Sitter bara nöjd med det.
Delar med mig så ofta jag kan. En del växer och en del tittar på fundersamt. Men så är livet. Vi alla väljer varje dag vad som är viktigt och var vårt liv är på väg. Vissa väljer motorvägen och vissa små slingriga vägar.

Yasuragi och mål.

Vi var på Yasaragi i helgen. Otroligt avkopplande och dyrt. Vi började med att lyssna på badritualerna. Vilket var intressant hon gav oss en hel del bra tips.
Att vara i så olika varianter av bad och bubbel var riktigt skönt. 40 grsder i poolerma utomhus. The och frukt fanns. Inget gott the i mina smaklökar men säkert nyttigt.
Tyst rum med vilsängar som saktade gungade var skönt. Tips är att på höger sida sätter man på sängen och vänster trycker man 1ggr på knappen. Vi lärde oss den hårda vägen. Sängen åkte upp o ner som aldrig förr ju mer vi tryckte😂😂😂. Tyst rum och jag viker mig i fnitterattack som aldrig tar slut. Vi får ordning på allt till slut. Garanterar att alla i rummet sett oss😂.
Lunchen den bästa på länge. Åt kyckling. 

Mål. Det är nått man måste ha. Jag trodde jag hade det med min träning och min mat. Var på en föreläsning förra veckan som fick mig att inse att mina mål var lite diffusa. Nu har jag tydliggjort det med träningen. Och min PT tog mig på orden idag. Vet inte om jag kommer kunna gå till jobbet imorgon. Vi har 1 tr upp. O den lär bli en utmaning. Mitt mål med maten är inte helt klar. Skall sätta dem på bild på onsdag får vi se.
Konstigt att det som är privat är svårt att sätta mål på när det som rör jobbet oftast är klockrent. Förmodligen för att man blir lärd och uppfostrad från den dag man börjar jobba som Chef. Mål-budget och resultat sitter som en mantra.
Privat? Vilken förälder pratar om Mål? Säkert ngr men förmodligen inte uttalat. Och uppföljningen saknas nog. Ngt att tänka på. Målmedvetna barn kommer långt. Har man barn som idrotter eller har andra fritidsintressen finns det oftare mål i deras värld.

Mitt mål för mitt yrkesliv är satt. Inte med datum men med en plan 💖.

Mitt mål privat är satt så långt som till i sommar med en del delmål.

Nu är nästa mål. God sömn o vakna utan träningsvärk 🙈.

Funderar-har ålder ngn betydelse för vilka mål man har? Givetvis 👍💖