Du saknas.

Trodde inte att det skulle bli så här. Trodde ärligt talat att du alltid skulle finnas.
Du är ju min far.
Jag skriver är för det är ju så.
Du har valt att sätta mig till världen. Du har funnits där ALLTID för mig.
Vad gör man när ALLTID blir ALDRIG mer?
Jag kan skrika och vråla.
Eller vad skall jag göra? Försöker minnas allt bra och le.
Imorgon är det 1 månad sen du somnade in. Jag vet pappa att du mår så mkt bättre där du är nu. Men jag mår så mkt sämre när ordet ALDRIG mer slår mig hårt.
😂😂jag är så sjuk. Tårarna rinner så mkt när jag skriver så jag inte ser bokstäverma. Men jag behöver tänka och gråta. Måste tömma tårkanalerna och skrika ut min saknad. Lägga mig i en hög på golvet och kvida.
För att sen torka tårarna. Titta på kortet som du ler så härligt på. Känna att du inte vill att jag är ledsen för din skull. Det är jag inte. Det är för min skull jag är lessen. Saknar dig. Din härligt sjuka humor. Din glädje. Dig när du var frisk och min mentor. Du fyllde alltid på min kunskap och min energi. Men jag är glad ändå. Du har gett mig så mkt. Jag kommer klara mig bra. Men oj va jag saknar dig.
Du min far. Nu och för alltid så saknad.

Semester och separation.

Hade en bra plan för mina lediga dagar o den höll hyffsat. Hade skrivit ordet vila i fredags men den dag blev en hel del annat gjort istället.
Hade glömt att min kärlek var ledig 😘.

Det känns som en bra ledighet men fortfarande skulle jag kunna vara ledig ngr veckor till. Har funderat lite på min sommar och inser att den tid jag varit ledig inte fyllts på med vila-glädje och annat boost inför vintern utan mest sjukdom och otrolig smärta av saknad.
Inte konstigt att jag känner behov av ledigt.

Får fundera lite på hur jag skall fylla på min kropp med energi igen.

Dags för separation. Har funderat ett tag men nu bestämt mig.
Jag lämnar mitt gamla gym med lite sorg i hjärtat. Det är fint men vi har glidit isär. Har så svårt att ta mig i kragen. Så jag byter till Sigtuna och det nya fina gymmet där och hoppas att min gnista till träning återkommer. Lite som när man är nykär man får sen se till och hålla lågan ständigt brinnande. Betyder eget arbete.

Igår var det invigning på WE.
Det nya gymmet i Sigtuna.
Jag var där och tränade lite och fick se lite kändisar som var där och kollade in stället.
Tror det blir ett bra ställe.
Det är så nära hem.
Svårt att låta bli o byta samt att dom fått ditt ett grymt bra gäng instruktörer och ägarna själva Wikegård och Eriksson är grymma o träna med. Blir bra 👍.

Körde lite kondition igår. Idag blir det ett pass i buren 😊.

Fikade sen me goa A och F.

Middag på kvällen och firade en blivande 65 åring. God mat,trevligt sällskap och mkt skratt. Mer än så orkar man inte på en dag. Nöjd 😊.

Gud va hemskt

Man kan inte tro att det är sant. Läser ett inlägg om en kille som hittar sin mamma död hemma. En äldre människa. Han ringer efter polis/ambulans. Dom kommer och dödförklarar henne. Samtidigt hittar han ett papper på köksbordet som säger att hon dött på fm och att en läkare redan varit där. Och lämnat kvinnan på golvet i badrummet. Och inte kontaktat sonen som var ensamt barn.
Dom inblandade ber om ursäkt 😂😂😂😂jag dör vart är vårt samhälle på väg??

Jag tror sonen är dj...förbannad nu.

Jag har valt att inte skriva om saker som hänt och som berört oss illa under pappas sista tid. Jag skall istället samla kraft och skriva ner allt och skicka till berörda. Inte för att kriga. Vi är bättre än så. Utan för att hjälpa andra att få ett bättre avslut.
Vi vet att det finns orsaker till allt. Säkert bra förklaringar till en del. Men en del saker är svåra att förklara bort.

Det blir en sak i oktober för oss att ta tag i. Nu är det för färskt.

Varit ledig hela dan. Så skönt. Känner ett behov av det. Trots att dagen var fullbokad fick jag bort så mkt som jag inte orkat med eller tyckt varit viktigt. Blev 2 saker kvar till imorgon. Tur att den listan var kortare än idag.

Hämtade C på dagis. Finns inget bättre. Hon skriker och springer till mig och kramas hårt. Älskar mina barnbarn så himla mkt. Passade på att hämta Devin me och fick samma bemötande. Det gör min dag 😘😘😘😘😘.

Fixat poolen så eventuellt blir det lite bad imorgon. Jag har inte känt att det varit läge förut men nu skulle en stund i en varm pool vara skönt.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0