Ödmjuk

Måste man alltid vara ödmjuk när man är bäst?

Och vad betyder bäst? 
Vem bestämmer om just jag är bäst?
Jag är otroligt lyckligt lottad. Har 1 miljon kg självförtroende. Jag delar gärna med mig. Vill gärna att andra mår bra. Älskar att coacha och peppa. Och ryser av lycka när Jag ser ngn växa och vet att en del av detta beror på mig.

Jag är också väl medveten om vad negativa tankar och ältande om saker kan göra , det kan göra att man hamnar i ett djup svacka av negativa tankar.

När jag pendlade var jag ett tag så himla trött. Min BV lärde mig snabbt att om jag varje dag ältande hur jobbigt det var att pendla blev det jobbigt.
Döm om min förvåning. Jag valde att tänka-jag gillar mitt jobb så mkt och pendlingen är en del av det. Min trötthet minskade och jag log igen när jag satte mig i bilen till jobbet. Inget som hände direkt jag fick öva mkt och ha en pratstund med mig själv när jag hamnade i ältande igen.

Tankens påverkan är enorm. Om man hela tiden tänker på hur mkt man har på jobbet blir det som en stor tung sten. Men tänker man på att idag kommer jag hinna x antal saker. Och när det är gjort klappa sig på axeln. Ett jobb är ett jobb och inte mitt hela liv. 
Så stäng dörren till jobbet när du är ledig och njut av ditt liv. Jobbet är oftast ett måste. Men det är DU som gör det till vad det är. Visst påverkar annat också.
Men skaka på dig när det är tungt och tänk - Vad är det värsta som kan hända? Jag lär ju aldrig jobba ihjäl mig. 
Så på måndag-le och låt glimten i ögat finnas. 
Du är Bra! Tyvärr inte Bäst för det är ju jag 💖.

Näe Ödmjukhet vinner man alltid på, så jag är ödmjuk, och det är lätt att vara när man är trygg i sig själv.

Så titta i spegeln nu - och tänk Fn va Jag e bra. 💖💖💖. För det är vi alla.


Vad händer?

Vaknar och i sängen ligger ngt som känns som dött🙈. Tittar och ser min arm.

Att man inte blir förvånad. Haft ont i 2 månader. Världens huvudvärk, ont i armen o handen 😥. . Lite massage o Ipren sen känns livet bra.

Så just idag surar kroppen ihop och visar att jag måste lyssna. Hade redan en tid hos läkaren idag för jag visste att ngt var fel🙈.
Inflammation i armbågen. Spridit sig upp till nacken. Nice 🤔not!.
Ja du kropp jag hör dig och lyssnar på irritationen du visar mig.
Läkarens ordination. Vila. Inte lyfta. Inte sitta vid datorn.
Medicin och sen träna. 
Ja sämre kan man ha det.
Döda armen lever ju ville bara visa mig att den behöver vila💖💖.

Jag lyssnar på dig min kropp. Fast du pratar så tyst så alla andra behov kväver din röst.
Jag har full förståelse för att du då väljer andra vägar att visa mig på att du inte mår bra. Du är ju den enda kropp jag Har så jag lovar att sköta om dig bättre 💖💖💖💖💖..

Har ändå massa böcker o lyssna på. Får bli promenader o lyssna på böcker nästa vecka.

Att titta på sig själv

Jag tror att många skulle behöva kliva ur sig själv och sitta på sin axel en dag och reflektera över vad och hur man gör saker. Är nyttigt för alla.

Jag har en bild av mig. En bild på hur jag är, ser ut och agerar. Den bilden är jag den enda som har. Alla andra har egna bilder av mig. Och alla tolkar mig olika. Några gillar mig och mitt sätt några har svårare för det. Och det är så världen är.
Jag funderar aldrig på hur andra upplever sig själva. Jag tror ju att dom och jag har samma bild 🤔.

Jag vet precis som jag skrivit förr hur otroligt viktig kommunikation är. Om vi kommunicerar på olika sätt är det lätt att vi missförstår eller tolkar varandra fel.
Skilsmässor beror ofta på att man ngn stans i förhållandet har slutat att kommunicera med varandra så att man förstår det man kommunicerar om.
Vi tjejer (ofta) förväntar oss att killar skall tolka saker vi inte uttalar.  Skumt för killar behöver ju så tydliga direktiv som möjligt.
Om det gäller saker för dom som dom inte tycker är viktiga. Ex vad som skall handlas. 

Läser ibland olika bloggar. Följer för närvarande ingen. Läste en förut som handlade mkt om träning men hon slutade blogga. Synd för hon skrev så bra.

Läser min egen ibland för det kommer upp på FB och det är skoj Att se mina tankar o funderingar från andra år. 

Nu kommer hösten. Mörkt och första förkylningen har landat hos mig. Jag äter Ipren och dricker Fitline och hoppas att det blir en kort light version 🤣🤣.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0