Misshandel

Läser en bok nu där en tjej blir misshandlad av sin man. 
Den är så bra skrivet att jag nästan kan se hur han sparkar henne i huvudet när hon ligger ner. Dom har 2 barn o varit tillsammans i 10 år.

Här väcks mina tankar. Jag vet att det finns så många som lever så. Hur orkar man? Tänk att den människa som skall stå dig närmast-skall skydda och älska DIG - slår dig. Hur orkar man leva i den rädslan och otryggheten.  Hur orkar man oroa sig för att säga o göra rätt saker?

Jag undrar hur jag skulle reagera . I min tanke finns det inte. Jag skulle ta upp en stol och klappa tillbaka.  Jag skulle be honom dra åt helvete. 
Fast om det är så lätt skulle ingen välja att leva så. Jag vet att man väljer av rädsla. 

Tänk på barnen, dom tror att livet skall vara så.

Nej min dröm är att alltid vara sams. Alltid pyssla om varandra. Alltid behandla min man som jag vill att han behandlar mig  Det är livet. 

Nu helg och imorgon blir det premiär för mitt minsta barnbarn att  följa me o träna. 

Att vara nöjd

Insåg idag ,igen, hur lyckligt lottad jag är. Jobbar på ett ftg jag gillar stort. Arbetar med personer jag gillar och respekterar. Arbetar med nåt jag känner är skoj och jag har aldrig tråkigt på jobbet. Som sagt var-så himla lyckligt lottad.

Jag unnar alla människor att vara nöjda och njuta. Jag skulle vilja att alla hade orken/viljan/möjligheten att jobba med nåt dom trivs med. Tänk vad många ftg som har missnöjd personal för att dom inte tror det finns en värld bortom det man har idag. 

Jag skickar styrkan till alla er-alla kan nåt och kan byta arbete eller mål för att utmana sig själv  och fylla på energin om man inte trivs.

Och till alla er som trivs-  tala om för eran chef eller kollegor hur bra ni trivs. Varför är det alltid Chefen som ska ge  beröm eller feedback?  Gör er chef förvånad på måndag ☺.

Min pappa har alltid arbetat mkt och älskat sitt arbete. Nu när han sitter på sitt hem är det ofta nåt han pratar om. Det gör mig glad. Tänk vad hemskt om han skulle vara sjuk och bitter 🙉. 

Imorgon blir det träning, hoppas att den nu är min  vän o ger FN i o ge mig träningsvärk från hell 💪.

Nu helg - njut massor och var rädd om dina nära och kära. Glöm inte att säga hur bra du mår och trivs med livet, det ger ringar på vattnet.

En vän

En vän som man är rädd om behandlar en alltid väl. En vän man tänker på försvinner aldrig ur ens liv.  En vän får inte göra en ont.
Jag har en vän jag dissar i månader. När jag väl tar kontakt igen tror jag att allt är som vanligt fast det är 6 mån sen vi sågs.
😂😂😂denna gång fick jag allt lida för att jag inte vårdar vår vänskap.  Fick stryk så jag knappt kan gå i trappor idag. Förlåt mig min vän jag skall vårda dig ömt så jag slipper denna värk så fort vi ses. 
Du min vän som heter TRÄNING!

Jag har fått lite trevligt sällskap nu 2016 när min fina K är i närheten . Det tackar jag mkt för😇.

Tisdag o min dag med barnbarnen. Caily kliver ur vår nya bil,stryker den på insidan av dörren med sin hand och säger -den är allt bra fin mormor 💕💕💕.

Kollat på Criminal Minds o Jesus vilken serie,kan bero på ögonen godiset 😂😂😂😂😂.


ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0