Orättvist är livet

Veckan varit riktigt bra. Tänkte åka till min pappa igår men fick fråmmande så det blev idag ist.
Jag är på riktigt bra humör. Tur det. För jag tänker att fika på stan var länge sen så det gör vi idag o tar me pappa.
Suck. Kliver in på hans rum halv 11 o han sover fortfarande. Vaknar till efter en stund. Frågar personalen om han är sjuk. Näe han sover ofta så länge. Allvarligt, jag kommer upp 19 på kvällen o han ligger blir över 15 timmar i sängen.
Kan inte vara normalt tycker man alltid hör att äldre sover mindre.
Men han säger att allt är så dj.. tråkigt. Det förstår jag, vem jublar över att sitta på ett hem där alla är sjuka. Inte upplyftande.
 
Men borde inte ngn kunna göra så att just min Pappa slapp detta. För han är viktig för mig.
På film kan man leja ngn. Hur gör man då? Sätter in en annons i sigtunabygden 😂😂😂
 
Måste säga att det är tur att vi inte hade bråttom. Tagit mer än 30m o klä på sig. Man kan ju tro han är tjej o måste sminka sig o fixa
håret. 
 
Nu kom han o vi drar på stan💕.
 
 
 

Friheten är så skön.

Då var nästa dröm för 2015 klart. 
 
Samfällighetens sista årsmöte klart ikväll. Alla eniga om att nu är det dags att göra begravningen klar. I april kommer Samfälligheten inte ens finnas kvar hos Lantmäteriet☺☺☺☺☺☺.
 
Tänk vad skönt. Nytt jobb nära hem o inget åtagande privat. Hur kan det vara sant. Så himla nöjd. 
 
Vill få lite ledigt o resa innan maj. Får se om jag inte kan få ngn vecka ledigt. Jag har 7 v sparad semester. Skulle bli 2 v kvar om jag fick ta ut dom veckorna i ledigt nu. Men förstår att det inte är möjligt. 
Malin Berghagen sa idag att hon är snygg. 
Jag kör samma stil o säger -Jag är bäst!👍👍.
 
Tack D för dina tips om Samfälligheten.
 
Var o fikade med världens bästa K igår. Så skönt o ses o skratta gott.
Det jag givetvis kommer sakna i sommar är alla härliga människor jag lärt känna genom jobbet. Men en hel del av er kommer jag fortsätta träffa☺ så det känns bra.
 
Imorgon en dag i min Framtid. Som sagt var, jag gör dagen till det jag vill.
 
 
 
 

Tandläkaren. Pendla.

 
Varit hemma nästan 2 v. Böjade jobba igår. 
 
Började med tågförseningar både dit o hem😐.
 
Träffade min chef för avstämning på vad jag skall fokusera på innan jag slutar. Fick ett nytt uppdrag😂😂. Men roligt att hon har det förtroendet för mig fast jag har sagt upp mig. Hon är en riktigt bra Chef,synd att hon inte varit min chef längre,hade varit roligt. Givetvis kommer jag leverera ända in i kaklet,sån e jag☺☺.
 
Idag var det tandläkarbesök igen. Nu är själva rotfyllningen klar,sen bara en krona på det. Gissa om man blir fattig men så är livet,pengar in och pengar ut. Fick beröm för att jag var så duktig. Han är go min tandläkare,tur det eftersom jag inte gillar o gå dit. Jobbigt att sitta o gapa,kan inte andas. Vatten rinner nerför strupen o bitar från tanden. Händer o tussar o verktyg i munnen. Käken går nästan ur led. Läpparna torra. Vem gillar det?? Inte jag☺.
 
Nu på g till jobbet. Solen skiner o jag mår bra👍👍.
 
 
 

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0