Sigtuna

Att bo här är för mig helt underbart. Jag älskar lugnet-det lilla som finns här finns på en gata. Många fik. Nära vattnet. Fåglar att mata. Flera lekplatser. När vädret är som idag. När jag får chansen att vara ledig o njuta. Att umgås med de jag aldrig ser i vanliga vardagen. Få höra en röst som säger -älskar dig mormor. Ja då är lyckan fullständig. 

Vi har sått nytt gräs på vår tomt och det har regnat. Så himla bra. Inte sprungit ngt än i år men tränat lite på gymmet i alla fall. Funderar på o göra en premiär tur i spåret imorgon.

Strax Lets Dance,inte mitt favvo program men Brolle o Stenmark sjunger så då tittar jag gärna .

Nu bara 19 dagar kvar tills vi åker till värmen. Så skönt.

Sommar oj vad jag har saknat dig.


Träning

Att gilla olika saker är livets sätt att fostra oss.
När jag tränar gillar jag spinningen,löpning,hit-pass osv .
Inte för att jag är vältränad utan för att jag gillar när jag gjort ngt tungt och känner efteråt wow jag klarade det.

Jag har nu testat yoga i olika slag. Inte min grej men oj vad kroppen behöver det. Musklerna i låren korta 🤔😂.

Får se om det blir yoga eller spinningen nästa  v.

Nu dags att packa väskan för dagens pass - core. 

Var till min far igår. Så trött så han sover 1830 redan. Känns som livet och viljan sakta töms ur hans kropp😑.
Mina tankar går ofta till honom. Men har en mor me så dags o lägga lite tid på henne idag 😚.

Men först lite kvalitetstid med fina K.

Min tid

Hämtade mitt minsta barnbarn på dagis idag.  Ser en mamma komma med 2 barn.  Hon ser trött ut och barnen me. Då funderar jag givetvis på livet. Vem kom på idén med att man föder barn och sätter upp dagis så man kan lämna barnen. Visst är det en konstig sak. Skaffa sig barn och betala ngn för att jobba med att ta hand om ngn annans barn.
Jag vet att vi har många måste i livet och världen skulle stanna om vi alla inte jobbade. Men jag undrar ändå-vem kom på idén med dagis😏.

Jag har testat en sak för min mage-trot eller ej men på 13 dagar har jag inte mått dåligt . Kört en kur med Alovera.  Måste berätta en sak för jag är så sjuk 😥😂😂. Man skall dricka 120ml varje morgon. Första dagen tog jag för lite. Läste fel. Sen läste jag noga. 120ml. Tar fram deciliter måttet och tänker att det är 50ml och tar 2.5. 😂😂😂alltså 225ml. Jag tyckte det var konstigt att min alovera tog slut så fort . Magen tål helt klart alovera👏👏👏👏👏👏.

Solen är framme och jag pigg. Vill börja löpa snart. Ikväll var det nära men då var trollen här. Tror det blir imorgon. Jag har ju sjukt mkt gympadojjer så jag måste ju slita på dom.

Imorgon bokat yogaflow för första gången får vi se hur det är.

Nu lite tv mys.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0