Allvarligt !!

Hur kan jag sätta mig i den sitsen. Gång på gång?

Fattar inte att jag glömmer så lätt.
Jag blir så sjukt sjuk av vissa saker i maten. Är duktig o låter bli. Glömmer hur sjuk jag blir o blir lite nonchalant i mitt ätande.
Suck - sista dan på semestern. Sjukt utvilad. Tränat mkt. Så går jag rakt i fällan. Äter fel.
Fattar inte. Blir sjuk o ramlar ner i ett gnällande mörker av självömkande. Herregud. Det är ju inte ens synd om mig. En glass(Sjukt men sant) Samarin o vila ngr dagar så är jag pigg igen. Och kommer sen ihåg i ngn vecka att aktivt välja det jag äter.

Vilket i-landsproblem 😂😂.

Nu haft 4 v härlig semester. Tagit oss tid att njuta. Pyssla hemma. Resa. Vänner o barn samt barnbarn. Syskonbarn o familj. Ja t.o.m huset har fått sin tid.

Redo för jobb? Näe skulle lätt kunna ha 2 v till.

Nu vardag men långt ifrån slut på sommaren.


Förhållanden

Ger mig och mina tankar in i ett ämne som fascinerat mig lite idag. Jag vet säker. Jag värderar säker. Jag ser säker. Insåg idag att vi nog ser samma saker utifrån på olika förhållanden men att insidan är så otroligt olik det utsidan visar.


Vad är ett bra förhållande. 
Vem bestämmer vad som är bra. 
Jag tror det finns en viktig sak och det är de två som har ett förhållande. Det som dom anser är viktigt och bra är det.

Inser att den lycka och kärlek vi alla vill ha är ngt vi alla måste jobba för.

Jag tror att rätt tidpunkt gör att rätt personer möts.
Jag tror att alla förhållanden har en gnista. 
Föder man inte gnistan dör den.

Jag tror att förtroende och respekt är viktigt. Inga lögner eller nedlåtande kommentarer gör en grund stadig att stå på.

Skulle kunna skriva mkt men dagen gav mig ett leende och en resa genom livet som gått. Skrattade gott.

Jag är ödmjuk och tacksam för att min kärlek kom till mig på rätt stund i livet. Jag vårdar honom som den diamant han är för mig 💖.

Du som känner att det är lite skakigt i förhållandet. Fundera - är hen personen jag vill leva med. Om ja de till att gödsla så växer det du sår 💖💖💖💖.

Pappa - 1 år idag av saknad

1 år sen du lämnade oss alla. Idag valde jag att umgås med de som ger mig energi o skratt .


Vi var uppe och lämnade blommor till dig i Minneslunden. 

Funderade en stund på dagen du somnade in. Läste mitt blogginlägg från den dagen och kommer ihåg känslan.

Du är så saknad pappa. Om du visste hur mkt jag saknar våra samtal. Men jag saknar inte dig när du var så sjuk. Det är det jag minns idag. Dig frisk och är glad.
Din humor är min o det är jag glad för. Din syn på livet var att alltid vara tacksam och glad. Det har jag i mig. Sitter och ler när jag skriver för även om du saknad oss så mkt har du gett oss så mkt härliga minnen.

Skulle jag få välja min far av alla människor som fanns skulle jag lätt välja dig.

Du har gett mig en attityd som jag verkligen är nöjd med. Inget är för svårt. Allt går att lösa. Det finns inga problem bara härliga utmaningar.

Jag är säker på att du följer allt vi gör. För du såg till att din dag idag blev en solig dag. Det var skönt.

Caily var med och lämnade blommorna idag. Hon så snusförnuftigt som alltid. Varken Roland eller Tuss kommer tillbaka. Typ aldrig. Vi tittade mot himlen och luktade på blommorna. Jag är säker på att du kände doften.

Saknad nu och för alltid 💖.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0