Dags för vardagen på allvar

Visst är det konstigt att när man är ledig har man så mkt att göra så dagarna bara försvinner. Jag tyckte jag hade en bra plan. Första veckan pappa o barnbarn nästa vecka jag o hemmet. Jag tog en vecka xtra för jag hade lite på känn att min dotter skulle vilja ha lite hjälp innan deras resa, blev barnvakt 2 kvällar hos dom, den tredje hos mig. Devin sov kvar o lilla hjärtat åkte hem. Vinkade av dem på fredagen, blev lite dyrt, 900kr i P-böter 😂😂😂😂. I dag är det sista dan på ledigheten o jag måste givetvis fixa lite slingor, matlådor, ev tvätta altan, vattna blommorna, tvätta herregud vad har min ledighet tagit vägen? Jo jag har ju njutit o gjort precis det som fallit mig in när jag vaknat. En dag i veckan fick pappa följa me ut, jag hade inte tid o vara hos honom så han fick hänga me mig. Vid 5 ville han hem, jag frågade om han blev trött o vara med oss men han sa att det var stimulerande ☺.

Bloggandet försvinner

Inte skoj när man skriver långa inlägg o sen skall det publiceras då säger telefonen - blogg.se svarar inte o inlägget försvinner 😂😂.
Hittade ett inlägg igår om att en av systrarna Graafs son dött. Den älsta hon har med mannen hon skrivit en bok om. I detta inlägg fanns en länk till flashback o herregud hur man skriver på den sidan det var inlägg på 20 sidor om detta o av alla slag.


Vemma

Nu har jag kört i en vecka. Tycker att jag har läst på, kollat lite på olika filmer dom har, installerat appen som ger mkt ändå lär jag mig nya saker varje dag.
Skall göra vitkålssalladen idag den ser god ut. Har inte följt appens meny exakt utan gått på vad jag kan äta. Kollade igår hur mkt kyckling jag hade i lådan o det var för lite. Jag är inte hungrig så jag trodde jag åt för mkt men det är som dom säger att äter man var 3:dje timme känns det bra. High carb dagarna, bara haft 2 än så länge, då kör jag shaken mixad med frysna bär både till frukost, mellis o lunch. Gott o lätt.
Nu in på vecka 2 med friska tag, 4 v har jag shake till. Går det med denna fart är det skoj o kanske ett 4 v pkt till behövs ☺💪💪.
Jag har inte tränat så mkt jag hade tänkt men jag har fått minus på vågen o det känns bra.


ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0