Trött

Känner mig helt dränerad. Vet inte varför. Trött o får verkligen leta efter energin. Jag är inte sömnig. Min man sa igår när jag åkte till min mor med hennes medicin, ännu en sak på din att göra lista.
Jag tänker inte så nen jag kanske inte orkar me allt som händer utan måste välja bort ngt.
Idag har jag varit så arg att det kändes som kolsyra i huvudet. Inte bra. Funderar varför jag blir så, kanske för att jag känner mig så maktlös och att jag inte har den tid jag skulle vilja lägga ner i just det ämnet. 
Jag har varit ledig mkt i sommar ändå känns det som jag skulle behöva vara ledig igen. Men nu har jag 2 jobb alltså ännu mer än vanligt. Jag måste inse att denna månad får jag bara se till att allt flyter på sen så får jag ta nya tag 1 nov med det nya.

Jag funderar ofta nu. Är det så här jag vill leva mitt liv ?

Tandläkaren tränar

Usch tyvärr är tandläkaren ingen favvo. Jag går till kotis, opererar mig osv utan gnäll. Men tandläkaren bokar jag om massor av gånger. En tand gick sönder i somras o jag har fortfarande inte gått dit. Fattar inte problemet.
Igår kväll säger jag till min man, den nya killen som var med idag o tränade, vem var det , jag kände igen honom jättemkt.
-Han heter Henrik och är tandläkare 😂😂😂😂Gud skickar Min Tandläkare (för det var han)efter mig. Dags o boka på måndag.
 
Ha en bra dag.

Tränat mm

Använde mina nya tights som min dotter köpt. Kompression, kändes riktigt bra. Körde fyspass med Niklas ute. Har inte varit där på 2 veckor o bara kört ett pass under tiden på gymmet, det säger väl allt. Jag är trött 😂😂😂😂.
Varit barnvakt idag. Lilla hjärtat är så go, nu åkte hon hem. Min dotter är skojig, tar sin sambos skåpbil. Hon o Caily sitter bra sen klämmer hon in en kompis i skuffen bak o åker 😂😂😂.
Inte gjort så mkt idag. Tog emot nya hyresgästerna. Vilade lite sen magvärken är åter får nog ge mig o besöka läkaren i veckan.
Nu o kramas med min systerdotter lite.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0