Härligt

Vaknar. Känner mig lätt. Känner mig tömd på ngt som varit tungt ett tag.

Så gårdagens skitdag har gjort sitt. Dvs tömt mig på ett innehåll som jag var full av.

Vaknade inatt. Tankarna ville snurra men jag är glad att en del saker min BV lärt mig sitter som sten. Jag säger till mina tankar. Ut ur mitt sovrum. Ni får sitta på soffan i hallen och vänta på morgonen. Oftast är det ingen tanke som orkar vänta tills jag vaknar igen. Bra tips men kräver övning tills det sitter.

Tankar i mitt sovrum är min man,framtiden. No more

Idag skall jag äga min dag. Hoppas du me får en riktigt bra dag.

Och blir den inte det. Gör som jag gjorde igår. Värdera o fundera vad som gör att vi låter oss få dåliga dagar. För vi kan påverka mkt. Men inte allt. Det lärde jag mig igår 😂😂.

Jag läste lite om hur tankar kan smyga sig in i huvudet. Som igår. Gjorde mig förvånad. Men vet nu att det var för att visa mig hur illa saker kan bli. Dvs bättre med skumma tankar än att agera skumt 😂😂. Det tackar jag för idag 😘😍.

Framtiden. Förflutna.

Idag har mina tankar varit hemska. Frustrerande. Sorgsna. Förbannad. Irriterande. Förvånande. Frågande. Mår 1 % bättre nu än i morse. Alltid ngt.


Åkt bil ikväll. Åkt förbi där min pappa bodde när han var frisk. Där han bodde på hemmet. Och på andra ställen. Nästan som jag behövde känna ännu mer saknad och sorg. Huvudvärken vandrar. Från pannan till bakhuvudet. Dunkar o inga tabletter hjälper. Skumt att vilja utsätta mig för detta. Jag som brukar vara stark. Klara av mkt. Kunna gråta en stund för att sen stänga igen.

Idag upplevde jag mig själv på ett nytt sätt. Skall utvärdera vad som händer och lära mig av det. Det som är bäst är att jag väljer det jag vill bli berörd av. Och nu väljer jag att stänga denna dag. Inser att min saknad är så stor att det känns som kolsyra i huvudet. 

Tror att alla behöver en sorg dag ibland. Min hände utan att jag kunde påverka allt. Men den har fått mig att inse vad jag vill och vad jag aldrig i livet vill. 

Kollar på Dr Phil. Tänkvärt om en pappa som brukar våld.

Inser hur lycklig jag är. En far som jag haft borde många få ha. Fast jag vet att han var bäst för mig. För andra är deras far bäst för dom.  

Känner min sorg och frustration över dagen lägga sig när jag får skriva av mig lite.

Hade tänkt ta mig lite egen tid idag o fundera över livet. Nu blev det inte så. Tar den stunden imorgon ist.


Saknar massor

Just nu saknar jag min pappa massor av olika anledningar. Saknar honom frisk. Saknar att jag alltid kunde prata med honom om allt och bolla olika saker. Oj va jag skulle behöva det nu.


Får ta en egen stund idag.Notera ner mina funderingar. Skriva mina tankar och titta på det utifrån vad han skulle sagt.

Jag vet nog vad hans ord skulle vara. Han skulle säga -du löser det här. Klart jag gör men hur? Vad vill jag?

Har en tråkig period med huvudvärk sen flera veckor. Blev bättre förra v men igår kom den tillbaka igen. Vaknade idag med lika ont. Gör humöret lite mer känsligt 😂.

Att det sen snöar när jag längtar efter sommaren gör saken inte bättre.

Just ja-finns en mening med allt. Hm🤔. Undra vad meningen med frustration-huvudvärk-snö är 🤔🤔.

Tittar upp mot himlen.  Brukar säga att den speglar hur pappa och Tuss mår. Vad är dagens väder för känsla. Brr kanske en kylig känsla och speglar hans tips till mig. Var kall. Kan va bra.

Saknar dig så otroligt mkt 😍. Hoppas du har det bra.
 

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0