Bra/dåligt/rätt/fel

Visst är det skönt att världen skapar oss alla utan facit på vad som är rätt eller fel. Men vi gör ändå så stor sak av Pridefestivalen. Mkt saker trycks i alla möjliga färger och säljs. Vi lägger våra bilder på FB med regnbågens färger. Men när firar vi oss andra som *bara* gillar motsatta könet? Eller är det rätt? Tror som sagt var inte att det finns ett facit. Men vi gör lite att det känns mer rätt att vara på ett sätt än ett annat.

Att ägna mkt tid åt en sak man verkligen älskar, är det bra eller dåligt eller bara rätt prioritering? 

Min man är bäst på att prioritera sin träning och jag sämst😐, vad beror det på? 

Jag är sämst på att ge min Far tid, andra tycker jag lägger mkt tid på honom. Återigen vems tanke gäller? 

Har haft vårt minsta barnbarn i veckan, så härlig energi. Men hon blir bortskämd med vår närvaro. Vi har henne så kort stund så hon blir lätt prinsessan i vår semester. Rätt eller fel? Beror på vem som tycker utifrån vad.

Ha en härlig dag och njut av de minuter det inte regnar,det gör vi ☺☺.

Caily

Vilken lycka att ha möjligheten att få ha sitt barnbarn en vecka. 
Här är lite bilder på godingen. 
Hon kan själv.
Hon tvättar och städar.
Bäddar med dockorna i vagnen.
Pratar massor.
Jesus vilken energi o värme hon ger oss.


Semester

Dags för 1 veckas ledigt. Idag kommer Caily som skall tillbringa hela veckan me oss. Skoj.
Vi åkte till Uppsala idag-Jesus Matilda vad det regnade,himlen öppnade sig.
 
Läste igår att semestern är den största orsaken till skilsmässor.  Tänk vad hemsk, vi längtar hela året efter dessa veckor och där vaknar man och inser att man inte är gift med sin själsfriend,eller vad händer? Har vi så stora förhoppningar på dessa veckor att vi inte klarar av att det regnar, en sur svärmor och griniga  barn?
 
♡♡jag har varit hos läkaren, bytt till vår Fhv. Där fick jag ett bra kvitto på att jag än så länge inte bär ngn av de sjukdomar som finns i mina föräldrars kropp/själ. Kändes bra.
 
Det är nu 2 månader sen jag slutade på MTR och det jag äntligen känner nu är att jag hittat min tid att finna minnen att tänka på. Orkar tänka och få lite ro. Fast givetvis tar mina föräldrar tid och energi☺. En.del mer av det ena än det andra.
 
Umgås en del med eller ungefär 100%mer än vanligt med min dotter. En dag pratade vi i telefon och skrattade så mkt att jag var tvungen och stanna bilen för att inte krocka,kunde knappt andas.
Så skönt😇😇😍😘.
 
 
 

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0