Svårt att fatta !

Så trött på mig själv. Jag verkar ha så himla svårt att fatta. Jag vet vad jag blir sjuk av men lär mig ändå inte.
O igår kom en sväng av magkramp igen o som jag brukar säga smak o mående som en soptunna.

Var vaken många timmar o bad till gud-snälla låt mig bli bra igen. Jag lovar att lära mig....

Trodde..det berodde på att JAG ätit glass eller ngt. 

På gymmet idag berättar jag det för K och då slår det mig. Shit jag tog ju en krydda med vitlök i till maten. 

Haha min dotter har t.o.m satt kryddor jag inte får ha på en annan hylla för att jag inte skall ta dom. Så jag tar medvetet den med vitlök i.  Och blir så förvånad när jag blir sjuk.

Ikväll är det nolltolerans. Inte en felaktig sak skall tas 😑.  Men jag glömmer så lätt när jag mår bra hur lätt jag blir dålig av ingenting 😂.

Målat lite ikväll-skönt o kunna hjälpa till med ngt.

2 dagar till sen 2v semester.

Se sig själv utifrån

Funderat lite sen jag var till min BV (beteendevetare). Känner mig alltid (det är sant) glad och aldrig lessen😂😂. Så himla sjukt då att så fort jag skall sitta ner 1 timme och prata om mig kommer tårarna samtidigt som jag ler åt min situation. 

Hon ber mig berätta om min bakgrund-varför jag sökt hjälp o nuläget. 
Jag berättar om min otroliga trötthet. 
Och om mina föräldrar, hon säger att det är tunga saker. Jag fortsätter och hon säger. Jag har full förståelse för att du behöver en livlina. 
Sen kommer vi in på ännu mer saker som ligger och pyr i min hjärna. Hon säger herregud-du är som en svamp som suger åt dig tråkigheter😂😂.

Jag skrattar gott medans tårarna rinner . Hon  säger -du är så härligt frisk som gör detta. Tar dig tid att träffa en BV. Trots att det nu blir i stan ist för nära hemma.

Då kommer jag ihåg min förra chefs ord när jag berättade om min livlina. Han sa-FN va friskt gjort.

Det är skönt med dom orden för ganska många människor tror att man måste vara sjuk för att söka tid hos en BV. Jag tror att jag skulle blivit sjuk om jag inte fått tipset att gå och prata med ngn. Vem tror att trötthet kan botas genom samtal. 

Jag är inte botade-dvs pigg men mår så otroligt mkt bättre genom att veta hur jag mår. Och få feedback på att hur jag hanterar olika saker i livet är rätt för mig.

Läste nyss en blogg från en tjej som precis börjat blogga och inser att vi är många som på olika sätt sätter sig själv sist i kön. Och utåt ser det ut som man alltid prioriterar sig själv för att man ler och är glad /lycklig över livet.

Skall bli skoj o följa den bloggen.  
Tummen upp för dig J.

Ni lite CSI 😘


Musik

Behöver verkligen detta. Toner från killarna som repar smörjer mig så bra. Älskar musik o kan lyssna jämt.  Att det sen är min kärlek som sjunger gör saken så himla skön. 

Regnig dag. Lite regn i hjärtat. Tråkigaste saken i månaden är avklarad -betala räkningarna.

Sänt iväg en sak jag länge funderat på. Får se om jag gillar svaret som kommer.

1 vecka till sen blir det lite semester.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0