Musik

Att få sitta o lyssna när S.A.B repar är så mysigt. Nu sjunger dom lite julmusik , jag är verkligen lyckligt lottad som efter  19 år kan sitta o lyssna på när min man sjunger o bara känna hur värmen sprids av lycka i min kropp.
Jag hoppas o ber att jag alltid får ha kvar den känslan.

Varit hos min dotter idag o fikat o myst lite. Trollungarna är verkligen världens snällaste. Imorrn skall Devin sova här, 2 nätter måste det bli☺. Gärna Caily me säger han😁.

Linda plockade ihop lite kläder o leksaker till det nya tillskottet i familjen. Jag åkte förbi o fick träffa en riktigt stolt far☺.

Är förkyld så jag får avvakta me o träffa övriga i familjen.

Ska flytta lite imorgon igen,annars hade jag nog varit hemma o kurerat mig ist.

Kom på att jag inte varit hos pappa i helgen😐. Ringde o hans tv fungerade inte😩. Alex kanske kunde åka dit imorrn annars blir det onsdag som får bli lite pappabesök för sen åker vi bort ngr dagar.

Haft lite jobb i helgen som skulle fixas , det gick inte smärtfritt. Jag brukar alltid förbereda i detalj men trodde detta satt i ryggraden på alla o att det inte skulle kunna bli på ngt strul. Men jag var till jobbet igår o fixade lite o resten imorse. Blev bra till slut men jag gillar inte grus i maskineriet.

Helt säker på att jag kommer sova gott inatt ☺.Meningen med livet?

Ofta när jag känner mig riktigt nöjd händet ngt som tar ner mig på jorden igen. Är det meningen att man måste känna sig som om man alltid har något man måste jobba mot för att må bra.
Tänkte verkligen Gud så när han skapade världen att man aldrig får sitta helt nöjd?
 
När jag lutar mig tillbaka vågar jag aldrig känna mig trygg o lita på att allt fortsätter som det skall, inte för ngn. För det kommer alltid en liten sten på vägen som lätt rullar på o kan bli till ett berg i ens väg om man inte är stark,pigg o orkar slåss för det man tror på.
 
Jag vet att allt blir bra bortom berget☺.
 
Varit trött i 2 dagar o vaknade imorse, förkyld😐.
 
Så utifrån den positiva syn man skall ha tänkte jag, tur att det är idag o inte på torsdag när vi skall till Berlin☺.
 
Idag kom Michan hem me sin bebistjej. Sööööt.
 
Önskar alla en riktigt fin dag💖.
 

Grattis👪

Michan o Alex har blivit föräldrar till en så söt liten tjej. O nu är ju min syster en mormor, låter nästan gammalt😂😂😂. Fast så är det inte,jag vet som har 2 trollungar i mitt liv, man blir ung av barnen☺.

Nu en Ipren mot tandvärken o vila lite.

Här ser ni den söta tjejen. Inte ens 1 dygn gammal.💋💋💋.

ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0