Fredag

Idag blir det inte lika lång dag. Skall träffa min BV i sigtuna 1430☺.
Inte så många på tåget idag, syns att man jobbar hemma eller är ledig fredagar.
Storhandla idag o matlådor står på agendan så man kommer in i matschemat snabbt. Ska bli intressant sägs att magen mår bra av denna mat o att man blir piggare.
Sista dan på gamla tjänsten o på måndag tityar vi bara framåt o njuter av nya utmaningar.
Hade sista avsmötet med ngr av mina Sc igår kändes ihjärtat men sånt är livet☺.
Imorgon blir det träning med Niklas ute brr kalt men så länge sen. Längtar 👍💪💪.
Imorgon kommer våra goa hjärtan till oss.

Trött igår o vaknar o fnittrar

I går var jag så trött när jag kom hem, sent som varje dag denna vecka. Möte på dagen, avsmöte med min LC. Sen flytt igen. Hade så ont i fötterna när jag åkte hem, inte optimalt att i 3 dagar gå i stövlar o flytta. Kom hem o möttes av världens bästa man. Tur att han finns. Orkade inte ens ta av mig stövlarna själv😂. Satte mig i soffan o 15 m senare sov jag☺.
Sov gott. Vaknar o läser min mail för jag vet att jag fått träning o matschemat för utmaningen jag gått med i😂😂😂😂.

Allvarligt jag höll på att skratta ihjäl mig. Han skämtar inte. Vi är 100 pers i utmaningen, man lär behöva ta semester😂😃😄😁😁😆.

Man får inte dela med sig men jag säger så här, här skall promeneras o ätas ägg💪.
Om 90 dagar är det klart.
Så har jag inte tid med ngt så är jag ute o går/springer eller cyklar. Tur att man kan göra allt på gymmet me börjar bli kallt ute.
Det är inga korta sträckor som gäller så man får väl gå upp 5 o träna så det är gjort.

Vill bara säga hur skönt mina fötter mådde idag då jag satte på mig gympadojjer. Tur det för det blev lika lång dag idag. Men bara 3 flyttlådor kvar att packa upp på hela kontoret, riktigt nöjd.

När jag plockar upp rensar jag skåpen som fd personer lämnat lite kvar i, knäckebröd sen 2012👎.

Njut nu av helgen. Vi har härligt besök o se fram emot, skall ha båda barnbarnen på lördag då Linda o Micael skall på fest ☺.

Flyttvecka

En vecka full av utmaningar. 
Måndagen började med att vi flytta. Att snurra runt så att 5 platskontor blir 3 och ett kontor försvinner helt nytt gör att bord, datorer,kartonger,lås o nycklar måste flyttas runt. O ngn måste ha koll...
Känns bra, fast man tappar helt klart ngt. I morse 0500 var IT på plats för att koppla in datorer i lilj. Jag har gett honom nyckel till rummet för jag satt ju där förut...men igår bestämde jag att vi byter lås. Annars tar det tid att plocka in nycklar o dela ut osv. 😂😂😂Tyckte det var smart. Dock var nog inte IT lika imponerad i morse...när han med fel nyckel var på plats.
I måndags träffade vi pappas enhetschef för boendet. Vi fick svar på en del frågor eller vet vart vi skall ställa dem. Hon tog två punkter själv varav en var att kolla upp hur man städar.
Kändes ändå bra. Att pappa är sjuk var hon tydlig med och att det är därför han bor där. What 😂😂😉ja ingen lär ju flytta dit frisk. Sen säger hon att vi alla hamnar ju här ngn gång precis som om det är ngt man vill eller har med våran frustration att göra.
Efter att ha sagt fel namn till mig o min syster i en halvtimme höll min syster på att få ett fnitteranfall☺. Säger att det är jag, som är Ewa o hon Helen😂😂.
Sist gjorde hon lika fast vi sa till flera gånger.

Nu ny dag o flytten flyter på själv har jag möte, sista Lgr mötet i denna rollen.
På fredag lämnar jag in🙋. O på måndag blir det bara ett jobb o förhoppningsvis är det största jobbet med flytten klart.


ewh.blogg.se

Bloggen handlar om livet

RSS 2.0