Status 20200326!

Hör folk prata när jag är ute. 18 månader säger dom, sen kommer vi nog ha kommit över svackan. 18 månader??????
Corona är ngt vi alla kommer att komma ihåg. Tomt på vägen på morgonen. Känns som en söndags morgon. Handlar på Ica i Sigtuna. Känns som en onsdag fm. Tomt. Men det finns allt att handla. Inget slut. Tar en vända till apoteket. Kollar om licensen till NDT är godkänd. Komplettering begärd igen. Tappat hoppet. Kommer aldrig få ny medicin. Men tittar mig omkring. Är ju inte ngt akut. Jag överlever. Apoteket tomt p här gapar hyllor med värktabletter helt tomt. Dom får påfyllning men vi köper som aldrig förr så på em är hyllorna tomma.
Ser folk gå till gymmet. Saknar det. Men så länge min hosta finns är jag försiktig.
Ett barn gråter. Lessen för att hans kalas ställs in. Kan vara 5 år. Svårt att förstå för dom små att lek o bus nu är stängt.
Mitt barnbarn säger/när ska vi åka till bamse land? Hon menar utomlands. Svaret blir när Coronan har försvunnit. Hoppas den försvinner fort säger hon. Det tycker jag med.
Älskar att bo i Sigtuna. Hatar om viruset skall göra så att alla små företag går i konkurs. Mina favvo klädaffärer har redan gått i konkurs. Dea/Joy/Flash 💔.
Just nu får man vara glad att man är frisk och har ett jobb. Mer kan man inte tänka på nu.
Men humöret o tankarna kan vi alla påverka. Deppa inte ihop för då blir allt bara Så mkt värre.
Sommaren kommer snart med värme. Ut o gå är ngt jag älskar. Så det får bli veckans utmaning. 1 promenad per dag. Lätt o bli lat när man jobbar hemma 🙈.

Nä nu ska jag jobba lite. Ta hand om varandra o ge glädje till allt o alla. Vi kommer ut ur detta tråkiga ngn gång ♥️♥️.