Otroligt 🤣🤣

Skumt hur livet är. När jag jobbar lyckas jag oftast hamna i ett jobb som kräver mkt. Så känner säkert många av oss. Det finns alltid mkt att göra.  Jag har jobbat otroligt mkt i hela mitt liv. Jag gillar det. Känner en otrolig positiv energi när det finns problem att lösa. Nöjd när det är löst och vet att det alltid finns nya utmaningar runt hörnet.
Jag har även när jag arbetat hunnit prioritera det som är viktigt i mitt privatliv. Aldrig känt dåligt samvete för ngt. Varit medveten om att det jag gjort är aktiva val jag själv valt att göra.

Nu är jag mellan arbeten. Och dagarna flyger iväg. Jag väljer det jag vill göra och gör det med glädje. Det som jag märker är att jag känner mig lugn. Ingen stress för framtiden. Tar allt med den positiva tron på livet jag har. Framtiden är ngt man inte kan påverka. Det man kan påverka är hur man är förberedd för det som kommer. Jag är positiv ändå in i hjärtat. Har alltid varit och kommer förhoppningsvis att vara så.
Jag träffade en kille på arbetsförmedlingen. Han berättade för mig vad som gällde när man är mellan jobb. Vilka villkor det finns och vilka måsten. Jag hade gjort allt man skall redan. Han log lite o frågade vad min styrka var. Jag sa att struktur o administration är ngt man kommer långt på och att kommunicera med omvärlden. Han log ännu mer och sa  -Jag är nöjd. Är du? Absolut. Så då var ytterligare en sak klar. AF mötet.

Nu den stora frågan. Vad vill jag bli när jag blir stor? Sökt ngt jobb och även en utbildning. Lite utanför mitt område / min trygghetszon. Men världen är ju till för att levas i och att läras av. Så utmaningar vill jag ha. Får se vad det blir .
En stor del av min tid nu går åt till min mamma som igen hunnit vara inne på sjulhuset men hemma igen. Idag var hon till och med uppe och gick med sin rullator. Så ingen vet vad framtiden har för plan för oss. Så du som funderar. Gör det men tyvärr har du inget facit. Det som sker det sker och jag är övertygad om att det finns en plan som ngn redan har klar för just mig och resten av mitt liv.
Får frågan ibland - hur får du dagarna att gå? Borde vara- hur hinner du allt du gör 🤣🤣🤣.