Bra eller dåligt?

Är det bra eller dåligt med tidspress i livet? 

Det som är bra är att man garanterat hinner mer. Har man mkt att göra på jobbet eller privat fokuserar man och hinner med. Har man lite att göra. Ingen tidspress så är det lätt hänt att man missar deadlines. Softar. Hittar på annat för att fördriva tiden. Jag tror att de flesta är på jobbet fast det inte är fullt upp ist för att gå hem och jobba undan i samma tempo som om man hade mycket att göra. Samma sak privat. Är man ledig och har tid spar man gärna tråkiga saker som inte är akuta eller måsten.
Jag är av den synen att tidspress och fokus är bra på jobbet. Privat är det bättre utan tidspress. Så svaret är att det beror på var och när om tidspress är bra eller inte 😊.

Läste om en kille som varit arbetslös i 6 månader. Ingen a-kassa. Hade sökt 475 jobb!!!! Och inte en enda intervju. Jag undrar finns det verkligen så många jobb som passar en person eller söker man bara allt som finns?
Skulle jag söka som läkare är det självklart att dom inte hör av sig. Eller frisör 😂😂.
Eller så var killen så välutbildad och allmänbildad att han kunde så mkt. Men hemskt att inte få gå på en enda intervju. Skumt att så många är arbetslösa och sen vill vi tvinga oss äldre att gärna jobba till 70 år?

Varför inte göra en bra deal. Om jag fyllt 58 år skall jag ha valmöjligheten att gå i pension till förmån för att ngn långtidsarbetslösa får mitt jobb. Det borde väl vara en bra idé.
Borde kanske sadla om och börja jobba med politiska frågor 😀😀.

Nä nu njuter jag av lite finkaffe och funderar på framtiden. Hur kommer den bli? Vem vet. Det jag vet är att jag njuter just nu av att landa. Hinna det jag sällan hunnit. Försöka planera in lite träningsdagar men 😂😂😂tiden räcker ju inte till, skumt 😱😱.