Ödmjuk

Måste man alltid vara ödmjuk när man är bäst?

Och vad betyder bäst? 
Vem bestämmer om just jag är bäst?
Jag är otroligt lyckligt lottad. Har 1 miljon kg självförtroende. Jag delar gärna med mig. Vill gärna att andra mår bra. Älskar att coacha och peppa. Och ryser av lycka när Jag ser ngn växa och vet att en del av detta beror på mig.

Jag är också väl medveten om vad negativa tankar och ältande om saker kan göra , det kan göra att man hamnar i ett djup svacka av negativa tankar.

När jag pendlade var jag ett tag så himla trött. Min BV lärde mig snabbt att om jag varje dag ältande hur jobbigt det var att pendla blev det jobbigt.
Döm om min förvåning. Jag valde att tänka-jag gillar mitt jobb så mkt och pendlingen är en del av det. Min trötthet minskade och jag log igen när jag satte mig i bilen till jobbet. Inget som hände direkt jag fick öva mkt och ha en pratstund med mig själv när jag hamnade i ältande igen.

Tankens påverkan är enorm. Om man hela tiden tänker på hur mkt man har på jobbet blir det som en stor tung sten. Men tänker man på att idag kommer jag hinna x antal saker. Och när det är gjort klappa sig på axeln. Ett jobb är ett jobb och inte mitt hela liv. 
Så stäng dörren till jobbet när du är ledig och njut av ditt liv. Jobbet är oftast ett måste. Men det är DU som gör det till vad det är. Visst påverkar annat också.
Men skaka på dig när det är tungt och tänk - Vad är det värsta som kan hända? Jag lär ju aldrig jobba ihjäl mig. 
Så på måndag-le och låt glimten i ögat finnas. 
Du är Bra! Tyvärr inte Bäst för det är ju jag 💖.

Näe Ödmjukhet vinner man alltid på, så jag är ödmjuk, och det är lätt att vara när man är trygg i sig själv.

Så titta i spegeln nu - och tänk Fn va Jag e bra. 💖💖💖. För det är vi alla.