Sportlov med barnbarnen

Sån lyx att kunna vara ledig o få umgås ngr dagar.
Kallt men vi åkte ändå pulka. Så skoj dom ville aldrig hem

En dag blev det fika o bio. Sen ville den stora umgås med sin kompis så en dag blev det egentid med lilla trollet. Och som vanligt mkt spel-lek-skriva-rita 💖.
Anser mig rik då jag har möjligheten att få denna energi påfyllningen. 
Tack💞. 
Hittade en text med tips till oss som är mor/farföräldrar. Lägger in den här.

7 TIPS TILL DIG SOM HAR FÅTT BARNBARN 

1. TA CHANSERNA!
Investera tidigt i kontakten med barnbarnen, det har du igen längre fram. Fånga varje chans till umgänge, senare är det barnbarnen själva som avgör när de vill träffa dig. 

2. RESPEKTERA INTEGRITETEN
Ställ upp – men lägg dig inte i. Föräldrarna bestämmer, ifrågasätt eller underminera aldrig deras auktoritet inför barnen. 

3. SÄNK AMBITIONSNIVÅN
Det räcker långt med att bara vara, du behöver inte göra saker hela tiden. Tid med barnbarnen kan vara en bra upplevelse av mindfulness.

4. LOVA INTE FÖR MYCKET
Var försiktig med att inte lova barnbarnen saker som du sedan inte kan hålla, så slipper du göra någon besviken.

5. SATSA PÅ KONTAKT MED SVÄRBARNEN
Som far- eller morförälder är det extra viktigt att bygga en bra relation till dina svärbarn, så de känner sig trygga med dig som barnvakt.

6. VAR TYDLIG!
Mot både barnbarn och föräldrar. Anpassa dig gärna, men utplåna dig inte totalt. Var tydlig med vem du är, vad du tycker, vad du gillar och inte gillar. 

7. SKÄM BORT MED EFTERTANKE
Troligen har ditt barnbarn redan ett överflöd av både leksaker, kläder och godis. De behöver inte alltid får presenter – ge i stället din kärlek, din tid och ditt intresse.